Nem új számodra az RPA terület?

Készen állsz a szintlépésre?

RPA fejlesztőként segítünk Neked, hogy kipróbálhasd magad európai nagyvállalatok automatizációs projektjein. Segítsd nemzetközi partnereinket folyamataik robotizálásában, rugalmas munkavégzésben, átlag feletti keresettel és fejlődési lehetőségekkel.

A Bots and People küldetése, hogy minél szélesebb körhöz eljuttassuk a robotika és a folyamatautomatizáció előnyeit. Légy Te is részese a sikertörténetnek!

Amit kínálunk

Nemzetközi projektek

Foglalkozz azzal, amit legjobban szeretsz: építs robotokat üzleti folyamatok automatizálására. Mi gondoskodunk az ügyféligények felméréséről és az izgalmas projektlehetőségek biztosításáról.

Dolgozz akár otthonról

Távoli és helyszíni munka-végzéssel egyaránt kínálunk projekteket: döntsd el, hogy melyik felel meg leginkább a Te igényeidnek. Mi gondoskodunk a többiről.

Fejlődés

A Bots and People fejlesztői hozzáférhetnek az általunk létrehozott oktatási anyaghoz. Számunkra kiemelten fontos a velünk dolgozók fejlődése.

RPA közösség

Létrehozunk egy RPA közösséget, ahol új ismeretségekre tehetsz szert és tapasztalatokat cserélhetsz. Légy része a közösségünknek, és alakítsd velünk együtt a jövőt!

Amit elvárunk Tőled

  • Mindenekelőtt: “Automation Mindset”. Velünk együtt Neked is legyen szenvedélyed  a folyamatok automatizálása.
  • Mozogj otthonosan nemzetközi környezetben,  akár külföldi ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Kommunikálj magabiztosan angolul.
  • Gyakorlati projekttapasztalat RPA fejlesztőként, Automation Anywhere vagy UiPath felhasználóként.
  • Partnereink nagy hangsúlyt fektetnek a megbízható szakértelemre. Előnyt jelent, ha már rendelkezel UiPath Developer Advanced vagy Automation Anywhere Certified Master RPA Professional tanúsítvánnyal.

Nincs tapasztalatod a robotika területén?

Ne aggódj! Lépj kapcsolatba velünk, mi pedig egy 10 hetes intenzív tanfolyamon azonnal használható RPA fejlesztői tudást kínálunk.

Nem várunk el előképzettséget: mindössze elszántságra, a technikai témák iránti érdeklődésre és logikus gondolkodásra lesz szükséged. Szolgáltató központban (SSC) vagy általánosságban vállalati folyamatok terén szerzett tapasztalat előnyt jelent.

A lehetőség Rád vár

Változatos projektjeinken keresztül fejlődési lehetőséget kínálunk.

RPA fejlesztőként és emberileg egyaránt.

VÁGJ BELE VELÜNK

Így működik

Jelentkezz

Három egyszerű lépésben regisztrálhatsz. Keresni fogunk és egyeztetünk egy webes találkozót.

Beszéljünk

A webes találkozón megoszthatod velünk a tapasztalataidat és céljaidat. Így megfelelő projektet kereshetünk Neked.

Keress pénzt

Innentől hátradőlhetsz. Ha megfelel a profilod, a Bots and People Talent Pool része leszel, és hamarosan jelentkezünk személyre szabott projektajánlatunkkal.